Азвесь кышетэн толэзь: веросъёс : семьяын лыдӟон книга / люказ но радъяз В. Н. Ившин - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2007)
Экземпляры: ф.1 (2008) / Инвентарный номер: 51900 / Цена: 180.00 / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм)-4 / Авт.знак: А 35 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2Рос=Удм)6-44