Тулыс ӵукна: повесть, очеркъёс но веросъёс / Е. В. Самсонов ; редакторез В. С. Уразаева ; люказ но азькылзэ гожтӥз И. В. Тараканов - Самсонов Евгений Васильевич (Удмуртия, 1995)
Экземпляры: ф.22 (20191009) / Инвентарный номер: 59824 / Цена: / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм)6-4 / Авт.знак: С 17 / ГРНТИ: 17.82.82 / ББК: 84(2Рос=Удм)6-44