Юри-пери, тӧлпери...: удмурт нылпи фольклор: вазиськонъёс, лыдъяськонъёс, исаськонъёс, ӝогверанъёс, лэчыт веранъёс, выжыятъянъёс / суредаз Василий Мустаев - Долганова Лидия Николаевна (Удмуртия, 2013)
Экземпляры: ф.7 (20150209) / Инвентарный номер: 56304 / Цена: 296.00 / Сис.шифр: 82.3(2Рос=Удм) / Авт.знак: Ю 70 / ГРНТИ: 17.71.91 / ББК: 82.3(2Рос=Удм)