Зарни кылчуръёсы: кылбуръёс, поэмаос / Куӟебай Герд ; [дасяз, азькылзэ гожтӥз но валэктонъёс сётӥз Ф. К. Ермаков] - Герд Кузебай (Удмуртия, 1997)
Экземпляры: ф.2 (2000) / Инвентарный номер: 42200 / Цена: / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм)6-5 / Авт.знак: Г 37 / ГРНТИ: 17.82.10 / ББК: 84(2Рос=Удм)6-5