Айгуль - Толэзь сяська: кузьмадёс, веросъёс, очеркъёс, новеллаос, интервьюос / Ульфат Бадретдинов - Бадретдинов Ульфат Шайхутдинович (Удмуртия, 2020)
Экземпляры: аб. (20200918) / Инвентарный номер: 60297 / Цена: / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм)6-4 / Авт.знак: Б 15 / ГРНТИ: 17.82.30 / ББК: 84(2Рос=Удм)6-4^VLBC/PL