Сюрес усьтӥське мынӥсьлы: покчи но шоро-куспо арлыдо нылпиослы вашкала дыръёсы луэм уж сярысь кузьмадёс-дауркыл : (исторической повесть-легенда) / Анатолий Леонтьев ; [редакторез С. В. Матвеев ; художникез В. Л. Белых] - Леонтьев Анатолий Кузьмич (Удмуртия, 1995)
Экземпляры: ф.3 (2000) / Инвентарный номер: 42212 / Цена: / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм)6-4 / Авт.знак: Л 47 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2Рос=Удм)6-44