Петро но Митро: повесть, веросъёс, выжыкыл / Н. В. Васильев ; [люказ но йылпумъян кыл гожтиз] - Васильев Николай Васильевич (Национальная библиотека Удмуртской Республики, 2005)
Экземпляры: ф.1 (2006) / Инвентарный номер: 49541 / Цена: / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм) / Авт.знак: В 19 / ГРНТИ: 17.82.82 / ББК: 84(2Рос=Удм)