Кык гондыръёс: литературной выжыкылъёс / суредъёсыз М. И. Вахринлэн - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2010)
Экземпляры: ф.1 (2011) / Инвентарный номер: 53751 / Цена: 65.00 / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм)6 / Авт.знак: К 97 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2Рос=Удм)6