Ашальчи Оки: Акилина Григорьевна Векшина : улэмез но творчествоез : дышетӥсьёслы но дышетскисьёслы пособие / дасяз А. А. Ермолаев - Ермолаев Алексей Афанасьевич (Удмурт писательёс, 1998)
К 100-летию со дня рождения первой удмуртской поэтессы (1898-1973) Экземпляры: ф.1 (1998) / Инвентарный номер: 40388 / Цена: / Сис.шифр: 83.3(2Рос=Удм)6 / Авт.знак: А 98 / ГРНТИ: 17 / ББК: 83.3(2Рос=Удм)6