Ингур: удмурт фольклоръя лыдӟет : шор ёзо школаослы / люказ, радъяз но валэктонъёссэ гожтӥз Т. Г. Владыкина - Владыкина Татьяна Григорьевна (Удмуртия, 2004)
Экземпляры: ф.15 (20151019) / Инвентарный номер: 56669 / Цена: / Сис.шифр: 82.3(2Рос=Удм) / Авт.знак: И 59 / ГРНТИ: 17.71.91 / ББК: 82.3(2Рос=Удм)я7