Чорыглэсь лушкам кылбуранъёс: роман-уйбыртон / Сергей Матвеев ; [суредъёсыз Ю. Н. Лобановлэн] - Матвеев Сергей Васильевич (Удмуртия, 2005)
Экземпляры: ф.10 (2005) / Инвентарный номер: 48882 / Цена: / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм)6-4 / Авт.знак: М 33 / ГРНТИ: 17.82.31 / ББК: 84(2Рос=Удм)6-4