Аръёсын ваче син: кылбуръёс, балладаос, поэмаос / Василий Ванюшев ; [редакторез С. В. Матвеев] - Ванюшев Василий Михайлович (Удмуртия, 1995)
Экземпляры: ф.10 (1999) / Инвентарный номер: 40861 / Цена: / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм)6-5 / Авт.знак: В 17 / ГРНТИ: 17.82.10 / ББК: 84(2Рос=Удм)6-5