3-7 аресъем нылпиослэсь тодонлыксэс азинтон: учебно-методической пособие / А. Е. Бородина, Г. Н. Васильева, Е. А. Николаева - Бородина Анна Евгеньевна (Удмуртия, 2019)
На обложке: Зарни бугор Экземпляры: (20201012) / Инвентарный номер: 41602 / Цена: 458.16 / Сис.шифр: 74.102(2=664.1) / Авт.знак: Б 83 / ГРНТИ: 14 / ББК: 74.102(2=664.1)