Гизьыриё улмо но велик: нылпиослы веросъёс / Александр Лаптев - Лаптев Александр Михайлович (Удмуртия, 2020)
На обороте титульного листа: Книгапоттонни "Удмуртия" - 100 ар Фактическая дата выхода: 2019 Экземпляры: (20201012) / Инвентарный номер: 41609 / Цена: 200.00 / Сис.шифр: 84(2=664.1) / Авт.знак: Л 24 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2=664.1)