Тодметъёс: веросъёс дневник статьяос но рецензиос / Роман Валишин - Валишин Роман Галяскарович (Удмуртия, 1990)
Экземпляры: (20230911) / Инвентарный номер: 20989 / Цена: 9.80 / Сис.шифр: 84(2=664.1) / Авт.знак: В 15 / ГРНТИ: 17.82.32 / ББК: 84(2=664.1)