Вакытлэн гуръёсыз: кылбуръёс, поэмаос, басняос, веросъёс, пьесаос, гожтэтъёс, статьяос / [дасяз Г. П. Макаров ; редакторез М. И. Федотов] - Макаров Герман Петрович (Школьной библиотека, 1992)
Экземпляры: (20230911) / Инвентарный номер: 22644 / Цена: 240.00 / Сис.шифр: 84(2=664.1) / Авт.знак: М 47 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2=664.1)