Сюлэм гуртэ дыртэ: веросъёс, повестьёс, кылбуръёс / Владимир Котков ; [художник В. Ю. Семёнов] - Котков Владимир Васильевич (Удмуртия, 2019)
Фактическая дата выхода: 2018 Экземпляры: (20201008) / Инвентарный номер: 41618 / Цена: 400.00 / Сис.шифр: 84(2=664.1) / Авт.знак: К 73 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2=664.1)