Айгуль - толэзь сяська: кузьмадёс, веросъёс, новеллаос, очеркъёс, интервьюос / Ульфат Бадретдинов - Бадретдинов Ульфат Шайхутдинович (Удмуртия, 2020)
Экземпляры: (20230124) / Инвентарный номер: 41585 / Цена: 1000.00 / Сис.шифр: 84(2=664.1) / Авт.знак: Б 15 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2=664.1)-4