3-7 аресъем нылпиослэсь чеберлык валанзэс азинтон: учебно-методической пособие / Е. А. Николаева - Бородина Анна Евгеньевна (Удмуртия, 2019)
На обложке: Зарни бугор Экземпляры: (20201012) / Инвентарный номер: 41604 / Цена: 920.00 / Сис.шифр: 74.100.5(2=664.1) / Авт.знак: Б 83 / ГРНТИ: 14 / ББК: 74.100.5(2=664.1)