Сюресъёс: кылбуръёс, балладаос, поэма но легенда / Федор Пукроков - Пукроков Федор Пукрокович (Удмуртия, 1980)
Экземпляры: ф.2 (1980) / Инвентарный номер: 22227 / Цена: 0.30 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: П 84 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(Удм)