Кузебай Герд (Кузьма Павлович Герд-Чайников): улэмез но творчествоез : дышетӥсьёслы но дышетскисьёслы пособие / дасяз Ф. К. Ермаков - Ермаков Фома Кузьмич (Удмурт писательёс, 1994)
Экземпляры: ЦБ (20161121) / Инвентарный номер: 48654 / Цена: 50.00 / Сис.шифр: 83.3(2Рос=Удм) / Авт.знак: Г 37 / ГРНТИ: 17.09 / ББК: 83.3(2Рос=Удм)