Азвесь кышетэн толэзь: веросъёс : семьяын лыдӟон книга / люказ но радъяз В. Н. Ившин - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2007)
Экземпляры: ДБ (20080821) / Инвентарный номер: 40196 / Цена: 120.00 / Авт.знак: А 35 / ББК: 84(2Рос=Удм)