Удмурт дунне [газетлы - 100 ар : Аръёс. Вакытъёс. Адямиос]: энциклопедический справочник / валтись редактор З. К. Рябинина ; редакционной коллегия: З. К. Рябинина, Л. Я. Малых, В. С. Уразаева - Рябинина З. К. (Удмуртия, 2015)
Экземпляры: ЦБ (20241111) / Инвентарный номер: 61682 / Цена: 200.00 / Сис.шифр: К 76 / Авт.знак: У 30 / ГРНТИ: 19.51.51 / ББК: 76.02(2Рос.Удм)