Дауръёслы улэпесь удмуртъёс: Быдӟым Вормонлы - 75 ар : Удмурт кунлыклы - 100 ар / Н. С. Кузнецов ; научный редактор-консультант Г. И. Сабуров - Кузнецов Николай Спиридонович (УИИЯЛ УдмФИЦ УрО РАН, 2019)
Экземпляры: ЦБ (20210826) / Инвентарный номер: 54136 / Цена: 400.00 / Сис.шифр: 63.3(2Рос.Удм) / Авт.знак: К 89 / ГРНТИ: 03 / ББК: 63.3(2Рос.Удм)