Шундыпиос: нылпиослы веросъёс но выжыкылъёс / Василий Широбоков ; суредъёсыз Леонид Прозоровлэн - Широбоков Василий Григорьевич (Удмуртия, 1989)
Экземпляры: ф.2 (1989) / Инвентарный номер: 19705 / Цена: 0.85 / Авт.знак: Ш 64 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2Рос=Удм)