Мадей песятайлэн выжыкылъёсыз: сценарийёс, пьесаос / Римма Николаева ; [художник О. В. Санников] - Николаева Римма Павловна (Удмуртия, 2018)
Экземпляры: ф.2 (20200825) / Инвентарный номер: 52575 / Цена: 150.00 / Авт.знак: Н 63 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2Рос=Удм)