Ӵушъял вордӥське веньёстэк: повестъёс, веросъёс, пьесаос / Ульфат Бадретдинов - Бадретдинов Ульфат Шайхутдинович (Удмуртия, 2007)
Экземпляры: ЦБ (20080821) / Инвентарный номер: 40224 / Цена: 50.00 / Авт.знак: Б 15 / ББК: 84(2Рос=Удм)