Артэ ке тон...: кылбуръёс, балладаос, кырӟанлы гожтэм чуръёс, пышкылонъёс, сӥзёнъёс, серемес чуръёс, сонет тугоко / Алексей Ельцов - Ельцов Алексей Алексеевич (Ижевская республиканская типография, 2015)
Экземпляры: ЦБ (20151217) / Инвентарный номер: 47590 / Цена: 150.00 / Авт.знак: Е 58 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2Рос=Удм)