Ворпо гуждор: 2-5 аресъем нылпиослы лыдӟон книга / Вениамин Ившин ; суредаз Василий Мустаев ; [редактор Т. А. Пояркова] - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 1997)
Экземпляры: ф.2 (20161121) / Инвентарный номер: 48532 / Цена: 50.00 / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм) / Авт.знак: И 25 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2Рос=Удм)