Ӝужыт-ӝужыт гурезе...: верос сузьет, серемес веросъёс, выжыкылъёс, сценкаос / Галина Романова - Романова Галина Васильевна (Удмуртия, 2000)
Экземпляры: ф13 (20170303) / Инвентарный номер: 53579 / Цена: 50.00 / Сис.шифр: С(удм) / Авт.знак: Р 69 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2Рос=Удм)