Азвесь кышетэн толэзь: веросъёс : семьяын лыдӟон книга / люказ но радъяз В. Н. Ившин - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2007)
Экземпляры: (21022008) / Инвентарный номер: 45040 / Цена: 180.00 / Сис.шифр: С(Удм)мл / Авт.знак: А 35 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2Рос=Удм)