Гизьыриё улмо но велик: нылпиослы веросъёс / Александр Лаптев - Лаптев Александр Михайлович (Удмуртия, 2020)
На обороте титульного листа: Книгапоттонни "Удмуртия" - 100 ар Фактическая дата выхода: 2019 Экземпляры: СБ (20200921) / Инвентарный номер: 59627 / Цена: 40.00 / Сис.шифр: С(удм)мл / Авт.знак: Л 24 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2Рос=Удм)