Зэмос учыр: нылпиослы кылбуръёс, веросъёс / Эно Рауд - Рауд Эно (Эстон нылпи литература удмурт кылын, 2008)
Экземпляры: (200912) / Инвентарный номер: 45896 / Цена: 30.00 / Сис.шифр: И(Эст)ср. / Авт.знак: Р 26 / ББК: 84(4эст)