Жингырты, удмурт кырӟан!: нотаосы кырӟан сборник / Удмурт АССР-ысь Министръёслэн Советысьтызы Научно-исследовательской институт - Поздеев Петр Кириллович (Удмуртия, 1987)
Экземпляры: Ф22 (20170720) / Инвентарный номер: 54230 / Цена: 1.60 / Сис.шифр: 85.9 / Авт.знак: Ж 72 / ГРНТИ: 18.41 / ББК: 85.9