Айгуль - Толэзь сяська: кузьмадёс, веросъёс, новеллаос, очеркъёс, интервьюос / Ульфат Бадретдинов - Бадретдинов Ульфат Шайхутдинович (Удмуртия, 2020)
Экземпляры: СБ (20200918) / Инвентарный номер: 60077 / Цена: 250.00 / Сис.шифр: С(удм) / Авт.знак: Б 15 / ГРНТИ: 17.82.32 / ББК: 84(2Рос=Удм)