Тон мынам синчебере: кылбуръёс, сонетъёс / Федор Суворов ; перевод с удмуртского З. С. Кононовой - Суворов Федор Александрович (Удмуртия, 2017)
Экземпляры: ф11 (20220113) / Инвентарный номер: 62441 / Цена: 95.00 / Сис.шифр: С(удм) / Авт.знак: С 89 / ГРНТИ: 17.82.10 / ББК: 84(2Рос=Удм)