Петро но Митро: повесть, веросъёс, выжыкыл / Н. В. Васильев ; [люказ но йылпумъян кыл гожтиз] - Васильев Николай Васильевич (Национальная библиотека Удмуртской Республики, 2005)
Экземпляры: (20060330) / Инвентарный номер: 40695 / Цена: 54.55; 208.55 / Сис.шифр: С(Удм)ср. / Авт.знак: В19 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2Рос=Удм)