Оло зэм, оло даур: удмурт калык выжыкылъёс / [дискез чеберманы кутэмын Менсадык Гариповлэн суредъёсыз] - Гарипов Менсадык Гарипович (Удмуртия, 2008)
Экземпляры: (20100330) / Инвентарный номер: 45900 / Цена: 100.00 / Сис.шифр: С(Удм) мл. / Авт.знак: О-55 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2Рос=Удм)