Оксилэн сюлмаськонъёсыз: семьяын лыдзыны веросъёсын повесть / Римма Игнатьева - Игнатьева Римма Серафимовна (Удмуртия, 2010)
Экземпляры: (20111014) / Инвентарный номер: 47233 / Цена: 173.52 / Сис.шифр: С(Удм)мл. / Авт.знак: И 26 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2Рос=Удм)