Берытскыны вуоз дыры: кылбуръёс / Михаил Федотов - Федотов Михаил Иванович (Удмуртия, 2018)
Экземпляры: ф25 (20240419) / Инвентарный номер: 66360 / Цена: 50.00 / Сис.шифр: С(удм) / Авт.знак: Ф 34 / ГРНТИ: 17.82.10 / ББК: 84(2Рос=Удм)