Кыдёкын-а инвис?: пиналъёслы повестьёс / Герман Ходырев - Ходырев Герман Алексеевич (Программа " Память Удмуртии" / Нац. б-ка Удмурт. Респ., 2001)
Экземпляры: (20120709) / Инвентарный номер: 47724 / Цена: 208.05 / Сис.шифр: С(Удм) ср. 47724 / Авт.знак: Х 69 / ББК: С(Удм) ср.