3-7 аресъем нылпиослэсь тазалыксэс утён но юнматон: учебно-методической пособие / Е. А. Николаева - Николаева Елена Аркадьевна (Удмуртия, 2019)
На обложке: Зарни бугор Экземпляры: СБ (20200923) / Инвентарный номер: 60093 / Цена: 450.00 / Сис.шифр: 74.10(2Рос.Удм) / Авт.знак: Н 63 / ГРНТИ: 14.23 / ББК: 74.10(2Рос.Удм)