Ворпо гуждор: 2-5 аресъем нылпиослы лыдзон книга / Вениамин Ившин ; суредаз Василий Мустаев - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 1997)
Экземпляры: Ф22 (20170705) / Инвентарный номер: 54178 / Цена: 0.19 / Сис.шифр: С(удм)мл / Авт.знак: И 25 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2Рос=Удм)